Praktische Info

Datum

Zaterdag 13 augustus 2022 vanaf 14:00

 

Locatie (opgelet, nieuwe ingang sinds editie 2015!)

Festivalweide Wolvertem (acher de Ceciliazaal)

Te bereiken via de parking aan het CVO Meise (Stationstraat 15)

1861 Wolvertem, Belgiƫ

 

Hoe te bereiken

Met de wagen: 

* vanuit Grimbergen: steenweg richting Meise/Wolvertem, meevolgen langs de Shell op de linkerkant. Rechtdoor over de rotonde aan de Lidl, op het T-punt gaat u naar links tot op het gemeenteplein van Wolvertem. Daar linksaf in de Stationstraat. Na 200m treft u aan uw rechterkant de oprit van de parking van het CVO. Verder door op de parking volgt u het wegje tot de KrotrocK-weide.

* vanuit Merchtem: richting centrum, op het kruispunt op het gemeenteplein van Wolvertem gaat u rechtdoor de Stationstraat in. Na 200m treft u aan uw rechterkant de oprit van de parking van het CVO. Verder door op de parking volgt u het wegje tot de KrotrocK-weide.

* vanuit Brussel: A12, afrit 3 (Meise/Wolvertem). Linksaf, de brug onderdoor en meevolgen langs de Shell op de linkerkant. Rechtdoor over de rotonde aan de Lidl, op het T-punt gaat u naar links tot op het gemeenteplein van Wolvertem. Daar linksaf in de Stationstraat. Na 200m treft u aan uw rechterkant de oprit van de parking van het CVO. Verder door op de parking volgt u het wegje tot de KrotrocK-weide.steeds rechtdoor tot op het gemeenteplein van Wolvertem. Linksaf de Oppemstraat in. Na 200m tref je aan de linkerkant Krotrock aan.

* vanuit Antwerpen: A12, afrit 3 (Meise/Wolvertem). Rechtsaf en meevolgen langs de Shell op de linkerkant. Rechtdoor over de rotonde aan de Lidl, op het T-punt gaat u naar links tot op het gemeenteplein van Wolvertem. Daar linksaf in de Stationstraat. Na 200m treft u aan uw rechterkant de oprit van de parking van het CVO. Verder door op de parking volgt u het wegje tot de KrotrocK-weide.

Met het openbaar vervoer:

* met de trein naar Brussel Noord, vanaf daar bus 250 of 251 richting Puurs. Afstappen aan het gemeenteplein van Wolvertem en de Stationstraat nemen. Na 200m treft u aan uw rechterkant de oprit van de parking van het CVO. Verder door op de parking volgt u het wegje tot de KrotrocK-weide.

* met de bus vanuit Zaventem, Grimbergen, Vilvoorde en Merchtem (bus 821). Afstappen aan het gemeenteplein van Wolvertem en de Stationstraat nemen. Na 200m treft u aan uw rechterkant de oprit van de parking van het CVO. Verder door op de parking volgt u het wegje tot de KrotrocK-weide.

* met de trein naar Londerzeel, daar bus 250 of 251 richting Brussel. Afstappen aan het gemeenteplein van Wolvertem en de Stationstraat nemen. Na 200m treft u aan uw rechterkant de oprit van de parking van het CVO. Verder door op de parking volgt u het wegje tot de KrotrocK-weide.

 

 

Parkeren

Omdat we dit jaar opnieuw kiezen voor de andere ingang is er parking voorradig aan het CVO Meise (Stationstraat 15, rechtover de Pizza Town en Sportpoint)

 

Prijzen

Wij vragen een vrije bijdrage per bezoeker.

 

Betaalmogelijkheden

Wij aanvaarden cash en Payconiq

 

Camping

De camping is gratis! Deze ligt achteraan het terrein, dus ontwaken op een lekkere zondagochtend met al dan niet een iets te hevige kater gebeurd tussen het gras en de velden zonder voorbijrijdend verkeer.

Glas, wapens en andere scherpe voorwerpen alsook eigen drank worden niet toegelaten. Drank is meer dan voorradig aan zeer democratische prijzen.