The Story

logo 2Krotrock is dit jaar al aan zijn 25e editie toe! Begonnen als een BBQ onder vrienden met een optreden is het ondertussen uitgegroeid tot een fantastisch gezellig openluchtfestival dat de kaap van 1000 bezoekers haalt, nabij Brussel geschikt voor jong en oud!

De poorten van de festivalweide gaan open om 15u00 en dan kan u tot ver na middernacht komen genieten van een gevarieerd aantal groepen. Daarna barst de openluchtfuif los en kan er gedanst worden op de beste plaatjes van vroeger tot nu tot in de vroege uurtjes.

De inkomprijzen zijn een lachtertje want wij vragen enkel een vrije bijdrage per bezoeker.

Je kan ook komen logeren op onze gratis camping. Deze ligt achteraan het terrein, dus ontwaken op een lekkere zondagochtend met al dan niet een iets te hevige kater gebeurd tussen het gras en de velden zonder voorbijrijdend verkeer.

Er is trouwens niemand die aan Krotrock iets verdient. Elk lid van de organisatie brengt een meerwaarde aan het festival zodat dit de kosten aanzienlijk drukt.

Voor een ├╝bergezellige zaterdagnamiddag die doorloopt tot in de vroege uurtjes moet je dus in Wolvertem zijn op 13 augustus!

In samenwerking met Kaj Wolvertem ..

Krotrock wordt georganiseerd door KAJ Wolvertem. KAJ Wolvertem bestaat voornamelijk uit een grote groep vrienden vanaf 15 jaar, die aan het begin van hun volwassen leven de kans krijgen om zich van hun logo 1meest ondernemende kant te tonen door samen dingen te doen en te organiseren. Alles wordt met de hele groep besproken en beslist.

Er zijn ongeveer 30 ingeschreven leden aanwezig maar ook nog een hele hoop vrienden die actief meewerken. We hebben een brede waaier aan activiteiten. Het gaat van een gezelschapsspelavond, een biljarttornooi, de techniche kant van auto’s leren kennen, groepswerken tot de grotere activiteiten zoals het marathonweekend, een skivakantie tijdens de Krokusvakantie en natuurlijk niet te vergeten, Krotrock.